IZBORNIK
Home
O nama
Kontakt
KATALOG
Nadgrobne svijeće
Svijeće za domaćinstvo
Dekorativne svijeće
Aranžmani

O NAMA


Svijeće Horvat trgovina i usluge su proizvodno-trgovački obrt koji je smješten u mjestu HROMEC udaljenom 10-tak kilometara od KRAPINE, a bave se proizvodnjom svijeća od 1989. godine kao primarnom djelatnošću, te trgovinom i uslugama na području informatike. Skraćeni naziv djelatnosti je Svijeće Horvat, te smo po tom nazivu i prepoznatljivi na tržištu.

Sama poduzetnička ideja rođena je još davne 1987-1988. godine. Bilo je to doba u kojem je u nas nastao velik broj obrtničkih radnji. Osnovni cilj bio je slijedeći: ponuditi tržištu nešto novo za naše tržište tada nepoznato, odnosno nešto što na tržištu nije bilo prisutno, te istovremeno otkrivati tajne tog zanata. Bio je to tada velik izazov za sve nas. Naime, tada su ljudi štovali običaj paljenja svijeća za domaćinstvo, odnosno običnih svijeća na grobovima. Kao jedan od prvih proizvođača nadgrobnih svijeća tzv. lampaša na području regije koje smo plasirali na tržište preko poslovnih partnera, u velikoj mjeri utjecali smo na to da se tradicija paljenja svijeća na grobovima zamijeni lampašima.

Danas smo prisutni na području SZ Hrvatske zahvaljujući prije svega kvaliteti, širokom asortimanu, prepoznatljivosti naših proizvoda, te naravno cijeni.

Naš cilj je ostvaren tek tada kada su zadovoljni naši poslovni partneri kao prodavač, njihovi kupci kao potrošač, te naravno na kraju mi kao proizvođač. HVALA svim našim poslovnim partnerima preko kojih vršimo distribuciju naših proizvoda na tržište, te njihovim kupcima na iskazanom povjerenju, jer da nema Vas ne bi bilo ni nas!

move up